Nieuws

We kunnen in maart 2020 drie nieuwe leden verwelkomen bij de HMG, Martin, Gerard en Arian, wij hopen dat jullie je snel zullen thuis voelen bij onze club.

De tekening voor onze nieuwe digitale treinbaan is bijna gereed, we beginnen volgende week om alle bakken te voorzien van metalen poten. O.a. komt er op de baan: station Hollandspoor alsmede een kopstation met bovenop een busstation, een trein wasstraat en een bedrijventerrein met een gasopslag en een fabriek gedeelte. Voor verdere bebouwing met Nederlandse gebouwen, wordt in een later tijdstip een beslissing genomen.

Met ingang vanaf 28-08-2019 is onze vereniging definitief verhuisd naar de Julianalaan 136 in Delft.

Aan de Prins Berhardlaan (poort 1) is een parkeergelegenheid waar u de auto kunt parkeren.

Bel 0615074882 dan kunnen wij de deur open doen, op de maandagavond is er een clubavond vanaf 19:30 (mits anders wordt aangegeven).

Als proef is op woensdag 4 maart 2020 de club geopend van 15.00 uur tot 21.00 uur

Openbaar vervoer: onze vereniging is te bereiken vanaf Station Delft met Bus 40 (RET) en Bus 69 (EBS) halte TU Aula, vanaf daar is het 10 minuten lopen via de Michiel de Ruyterweg naar de Julianalaan.

Intussen wordt er in het clublokaal weer hard gewerkt aan het opknappen van de trambaan


Paul Roos heeft de eerste nieuwe masten gemaakt voor onze trambaan. Ze zijn prachtig geworden.

Later zullen alle masten worden vervangen, i.s.m. met Paul en Wim

onder: De eerste nieuwe bovenleidingmasten worden geplaatst door Paul en Wim

Ons nieuwste project betreft de uitbreiding van onze beurs HO tram-treinbaan.

Achter station HS zullen treinsporen worden aangelegd, zodat er staks ook treinen kunnen rijden. Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van het stationsplein, ook de Kolfschoten brandweerkazerne is al bijna  gereed.

Permentier wegmarkering, Roks stratenmakers en Engering rail zijn druk geweest op de nieuwe stations modulebakken, hierna komt van Zijl ballast om de werkzaamheden af te ronden.

Een andere project waar we aan werken is het nieuwe HOVM in 3D

Hier de eerste werkzaamheden voor onze nieuwe Digitaal aangestuurde Trein/Trambaan, met o.a. de TTHS Tram Tunnel Holland Spoor

Op de website van de Bommeldamse tram(zie links) kunt u volgen hoe Peter de werkwagen van Harry gaat upgraden

Het wachthuisje op het Rijswijkseplein 3d geprint