Lid of donateur worden:

Hieronder vindt u het aanmeldformulier voor de donateursactie


Zoekt u een gezellige modelbouw vereniging in Den Haag, die zich bezig houdt met de modelbouw van trams en treinen, in schaal 1:87?.

U kunt bij ons kennis opdoen/delen, bouwen aan scenery, werken met de airbrush en bouwen en onderhouden van onze banen. Gebouwen worden meestal met een 3D printer gemaakt.

Heeft u zelf geen baan? U mag met uw eigen materieel ook op onze banen rijden.

Onze clubavonden zijn sinds Maart 2022 op maandag en woensdag en vrijdag avond: aanvang 19.00 uur en op zaterdag middag hebben wij tegenwoordig ook een clubmiddag, vanaf 13.00.

Wij zijn thans gevestigd aan de Oude Middenweg 241G in Den Haag. Onze vereniging bestaat sinds 1986. Wij hebben een analoge modelbaan van 12 meter in modules met Haagse trams en een digitale module modeltreinbaan. 

De blikvanger op de trambaan is Den Haag Hollands Spoor. Wij staan met deze baan op beurzen in binnen-en buitenland. De laatste beurzen, waar wij aan deel namen, waren in Utrecht, Genk (België) en in Rijswijk in de Broodfabriek.

Heeft u interesse? U kunt rustig een paar maal komen kijken of het u bevalt. Daarna wordt u eerst aspirant lid voor de duur van 3 maanden: kosten €15,00 p/md. Daarna is het lidmaatschap € 30,00 p/md.

U kunt zich aanmelden bij: secretariaat@haagsemodulegroep.nl


Of download en stuur het aanmeldingsformulier (zie hieronder) in. U kunt natuurlijk eerst een paar keer vrijblijvend komen op een van onze verenigingsavonden